Instaappointment Image

Instagram roditeljstvo

Home  /  Blog- Zrnca mudrosti  /  Instagram roditeljstvo

12.ruj., 2017 Komentari isključeni za Instagram roditeljstvo , , , , Blog- Zrnca mudrosti

Instagram roditeljstvo

C5X8aeFWcAArHKL

 

Može li sve u životu biti dostupno jednim klikom? Ili za kvalitetu treba uložiti ono najdragocjenije – vrijeme? Je li nam bitnija konačna izvedba ili proces koji teče? Pročitajte u nastavku.

 

Jeste li čuli za Instagram? Koristite li ga? Meni se sviđa – pratim život svojih prijatelja u nešto kreativnijem tonu od Facebooka i poželim biti aktivnija u našem suživotu.

 

Jedan od razloga Instagramove popularnosti je ljepota fotografija. Svatko je u mogućnosti napraviti prekrasnu fotografiju mobitelom. Dok je nekoć za takvu fotografiju koja oduzima dah bila potrebna dobra oprema i izučeno oko iza objektiva, danas to može gotovo svatko. Nakon fotografiranja, odabere se filter koji Vam se najviše sviđa i to je to. Ti filteri su toliko popularni da u SAD-u djeci daju njihova imena – Amaro, Hudson, Walden, Willow…

 

Danas je puno toga kvalitetnog moguće napraviti jednim običnim klikom. Čini se da se takav trend nameće i u roditeljstvu. Često čujem roditelje koji se pitaju što da naprave s djetetom da ih dijete sluša, da pospremi, da ih slijedi, fokusirajući se isključivo na dijete i njegovu izvedbu dok sebe i svoj utjecaj zanemaruju.

 

Za mene je to kao da me pitaju koji filter upotrijebiti da fotografija bude super pa da počne skupljati lajkove. Uzmemo li u obzir da je podizanje djeteta praćenje njegovog razvojnog puta – odnos pun emocija, odgoj, onda se prirodno nameće potreba da se mi, roditelji, za vrijeme njihovog razvojnog puta educiramo i tražimo put do roditeljske izvrsnosti.

 

Baš poput fotografa, vratimo stvari na svoje mjesto i krenimo od temelja – uložimo u razvoj svojih talenata i vještina pa će i naše fotografije, naša remek – djela, biti prekrasne bez obrade u filterima.

Stoga Vas pozivam da nam se pridružite na tečaju. Ili nas barem pratite na Instagramu. 🙂


Comments are closed.